:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
:: Story :: UEFA CUP FINAL :: 08.05.2002 ::

:: UEFA CUP FINAL INFILTRATION! ::


[HOW TO ENTER 'DE KUIP' FOR THE FINAL WITHOUT A TICKET]
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
:: Wat doe je als Feyenoord na 28 jaar eindelijk weer in een Europese finale staat en je krijgt het niet voor elkaar om een kaartje te kopen op de legale markt? ::

Mighty Mouz [MM], special Q on Tour member, alles Europees thuis bezocht en uit naar Praag en Milaan geweest wist het wel: infiltreren! Om in De Kuip te kunnen infiltreren zijn er natuurlijk een paar mogelijkheden. Jorien z'n homeboy worden... weinig kans, die heeft z'n vrouw al als dekmantel. Bert van Marwijk z'n dochter zonder handen van Limburg naar Rotterdam toe duwen... Helaas, die wordt al geduwd door een op een gebroken been zwervende Van Bommel. En dan? Bij de ME [Melkunie Eenheid] gaan? No way. Bij De Kuip in de horeca? Da's beter!

Een paar dagen na het bereiken van de finale nam MM contact op met Randstad Horeca die de counters onderin de Kuip exploiteerd. En wat dachie wat? Een eerste zware telefonische sollicitatieprocedure volgde, "Kan je hoofdrekenen?". MM "Ja, ik heb geen melktandjes meer hoor!". Randstad, "Kom dan aanstaande dinsdag maar even langs voor een sollicitatie". Da's een easy begin... Aangekomen even de legitimitaie op tafel gegooid en "Aangenomen!". Zondag beginnen. Heerenveen - Feyenoord. Gele zijde. Te duur 'fake' bier en drie uur te lang opgewarmende kroketten verkopen. Moet maar. Alles voor de FINALE!!! ::

:: ticket feyenoord - heerenveen ::

:: Zondag 28 april 2002. Heerenveen - Feyenoord ::

Hard werken aan zekerheid voor een nieuwe werkdag bij de FINALE. Na de wedstrijd de belofte "Voor de FINALE bellen we je deze week nog op". Donderdag nog niks gehoord. Bellen dan maar, "Weet je al wat". Randstad, "Nee, morgen". Vrijdag, nog niks. Bellen dan maar weer, "Weet je al wat". Randstad "Nee, maandag". Maandag maar weer bellen, "Weet je al wat". Randstad "Ja, je bent ingedeeld voor magazijn werk woensdag". "We are in!!!!", denkt MM bij zichzelf. "Alleen, waar de fuck is het magazijn in de Kuip? Afwachten maar...".

:: mighty mouz working at curva nord during feyenoord - heerenveen! ::

 

:: Woensdag 8 mei 2002. Feyenoord - Borussia Dortmund ::

De dag dat we geschiedenis kunnen gaan schrijven. Om 17.00 uur moet MM zich melden bij De Kuip in de Topsporthal. Carlsberg, sponsor UEFA Cup, kleren aan (groen/wit dus wel ok). En dan naar het magazijn wat onder de vroegere eretrbune zit, nu Olympiatribune. Bikkelen tot het fluitsignaal met kratten en bobo 'lunch' pakketjes voor de tweede ring op. 20.45 uur. Let the Show begin. De tweede ring op en kijken maar! In de rust even snel een paar kratten heen en weer duwen om de schijn op te houden en er dus niet vroegtijdig uitgekicked te worden. Tweede helft. MM Back in position.

:: ticket feyenoord - borussia dortmund, the final ::

Dan einde. Fluitsignaal. GEWONNEN. Kicken dus. Om de schijn nog weer even hoog te houden duwt MM nog een paar kratten rond, om zo toch ook nog even uitbetaald te krijgen. Alleen op het laatst gaat het mis. Een aantal moffen bevinden zich in de buurt van MM en hij kan het niet meer laten. "Schade Deutschland alles ist vorbei". De moffen raken gefrusteerd en proberen bij MM te komen. Stewards en een paar man ME komt tussen beiden. Vervolgens komt 'the leader of the catering' en beveeld MM het stadion te verlaten. MM was erbij.

:: mm working at the olympia stand just before kick-off ::

:: Hierbij bedankt MM Randstad voor de entree tot de FINALE en het uitbetalen van de gemaakte uren... :-) ::
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

:: QonTour.nl :: All contents copyright 'Q on Tour'. All rights reserved.